Bedrijfsprofiel


MAE is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van zwembaden, zwemvijvers, vijvers, spa's, sauna's, infrarood... .  In onze winkel kan u terecht voor alle accessoires en benodigheden.

Verder vindt u in onze winkel Waterpompen, hogedrukreiniger, stof/waterzuiger, warmeluchtblazers, beregeningsinstallatie, sanitair, regenwaterrecuperatie..

De firma bestaat momenteel uit 5 medewerkers: Jan is eigenaar van de zaak en staat samen met de zoon Wesly en Filip in voor de verkoop, plaatsing en reparatie van onze producten.  Jeannine is mede-eigenaar en is samen met de dochter Vanessa verantwoordelijk voor de boekhouding. Zij houden ook de zwembad winkel open.
Wij werken ook samen met Putboringen Mertens.  Zij staan in voor het boren van een put en wij plaatsen de gewenste watertoepassing. 

Ervaring is in onze branche geen meerwaarde, maar een noodzaak.  MAE kan u op dit gebied echter geruststellen, want sinds 1948 zijn wij actief op de markt.  Onze kennis en vakbekwaamheid werd en wordt nog steeds overgedragen van vader op zoon.
Wij zijn actief in de volgende sectoren: industrie, de overheid, particulieren en land- en tuinbouw.